AVISOS

El número premiat amb la manta solidària és el 494. Si el tens, posa't en contacte amb nosaltres.

AGENDA D'ACTIVITATS

Properament: Presentació vídeo Regalem abraçades!


divendres, 24 de juliol del 2009

Sobre l'Associació

Amunt Dones és una associació no governamental, sense ànim de lucre, que treballa per l'engegada de projectes d'intervenció, en els diversos àmbits de la participació social i cultural, amb l'objectiu d'assolir que la igualtat d'oportunitats sigui real i efectiva.

L'Associació Amunt Dones sorgeix com a iniciativa d'un grup de dones unides per la ferma convicció que la igualtat d'oportunitats entre dones i homes és un element de qualitat indispensable per a la societat en el seu conjunt, així com el desenvolupament i respecte dels drets de les dones. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amunt Dones es una asociación no gubernamental, sin ánimo de lucro, que trabaja por la puesta en marcha de proyectos de intervención, en los diversos ámbitos de la participación social y cultural, con el objetivo de lograr que la igualdad de oportunidades sea real y efectiva.

La Asociación Amunt Dones surge como iniciativa de un grupo de mujeres unidas por la firme convicción de que la igualdad de oportunidades entre mujeres y hombres es un elemento de calidad indispensable para la sociedad en su conjunto, así como el desarrollo y respeto de los derechos de las mujeres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Somos varias mujeres de diferentes oficios,que hemos pensado,¿podriamos crear una empresa de comidas y llevarlas a termino con personas queridas por los niños del pueblomadresy u

Amunt Dones ha dit...

Hola, podéis pasaros el jueves a vernos y nos lo explicáis (estamos en la biblioteca del colegio Països Catalans, junto al Pabellón, de 17 h a 19 h).
Saludos

Publica un comentari a l'entrada