AVISOS

El número premiat amb la manta solidària és el 494. Si el tens, posa't en contacte amb nosaltres.

AGENDA D'ACTIVITATS

Properament: Presentació vídeo Regalem abraçades!


dimecres, 23 de desembre de 2009

Jo, directiva

El curs Jo, directiva està dirigit a dones que ocupen o han ocupat càrrecs pre-directius perquè puguin accedir a càrrecs directius. L’objectiu del programa, cofinançat pel Fons Social Europeu, és contribuir al desenvolupament de les capacitats individuals de lideratge.


 Les sessions es realitzaran a partir del mes de març de 2010 i en dates que s’anunciaran oportunament al web de la Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball.

Podeu accedir a les bases de la convocatòria i al formulari de sol·licitud d’inscripció clicant sobre els enllaços següents:


Recordeu que les inscripcions estan obertes fins el 19 de gener, inclòs, i que les heu de presentar al registre del Departament de Treball (c/ Sepúlveda, 148-150, Barcelona), als registres dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona (c/ Joan Baptista Plana, 29-31), a Lleida (c/ General Britos, 3), a Girona (c/ Rutlla, 69-75) o a Terres de l’Ebre (c/ de la Rosa, 9), així com en qualsevol altre dels mitjans de presentació d’escrits i sol·licituds.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada