AVISOS

El número premiat amb la manta solidària és el 494. Si el tens, posa't en contacte amb nosaltres.

AGENDA D'ACTIVITATS

Properament: Presentació vídeo Regalem abraçades!


dissabte, 12 de juny del 2010

Crònica d'un gran dia!

Com ja sabeu, el passat dia 22 de maig vam celebrar la 1.ª Fira de la Dona a Lliçà d'Amunt, la primera al nostre poble i també la primera de la comarca.

L'acollida que va tenir la fira, tant des del punt de vista del participants com dels visitants, va sobrepassar les nostres millors expectatives: vam comptar amb una trentena de parades i prop de 400 persones van passar al llarg del dia per la plaça Julià Martí i Pou.

Amb una mica de retard per culpa d'imprevistos aliens a l'associació, finalment la presidenta va poder inaugurar la fira i van començar les activitats.

A les 11 h, la mainada va poder gaudir d'un recull de contes, explicats per la Núria Tarabal, la Marga Relats, la Carme Castany i la Maite Mompart, que van fer les delícies de tots. Feia tant de goig veure els menuts asseguts davant d'elles i escoltant tan atentament, que més d'un adult s'hi va afegir al grup.

A les 11,30 h va començar un taller de manualitats amb material reciclable que es va allargar fins gairebé l'hora de dinar. No en tenien prou, s'ho passaven pipa. És que les manualitats de la Josefina sempre triomfen!!

A les 12,30 h, vam poder gaudir d'una ballada de sevillanes a càrrec del grup de Ca l'Artigues, que van omplir la plaça de color, art i alegria.

Un cop acabades les activitats matinals, va arribar el moment de recuperar forces amb un bon dinar i, després d'una estona de relax, ja estàvem una altra vegada a punt. Tornem-hi!

Per un moment, els ànims van decaure i tots vam anar amb l'ai al cor en veure que començava a ploure. Per sort, va durar poc i va sortir el sol a temps per donar la benvinguda a les famílies que es van apropar a la fira per gaudir de l'animació infantil.

La Cris va treure els seus llapis màgics i, en un tres i no res, les cares del nens i nenes es van convertir en tot allò que es van atrevir a somiar: papallones, gatets, semàfors... Res no semblava impossible!

Després de la sessió de maquillatge, la Montse va desenfundar la seva guitarra i som-hi! Tothom a cantar i ballar!


A les 19:30 h, l'Escola Yeray va muntar el seu tatami i els seus alumnes ens van oferir una exhibició d'arts marcials que va deixar tothom embadalit. Pares, mares, avis, àvies... ningú de la família es va voler perdre aquesta magnífica actuació.


Però no us penseu que només el més petits s'ho passaven bé amb les actuacions... També els adults, sobretot el públic masculí, va poder gaudir d'una de les danses més sensuals del món: la dansa del ventre. En aquesta ocasió, vam comptar amb dos grups, la Liunara Cesias i les seves alumnes, i el grup Ouyunis, que van tancar el cicle d'activitats del dia amb els seus increïbles moviments de maluc i les seves coreografies plenes de color i sensualitat.

La veritat és que la diada se'ns va fer curta. Quan més ambient hi havia, vam haver de plegar a corre-cuita perquè ens venien a recollir les taules, així que la propera Fira de la Dona procurarem allargar-la una mica més...

Ens quedem amb molt bona sensació sabent que les paradistes van quedar contentes i pel fet que la gent de Lliçà respongués tan bé a la crida. S'ha fet palès que no és veritat que els lliçanencs i lliçanenques "s'apalanquin" els dissabtes a la tarda com opinen alguns, només s'ha de trobar la manera d'engrescar la gent a sortir de casa.

Com a colofó d'aquesta crònica ens quedem amb un dels molts comentaris que ens van anar deixant tant al bloc com al facebook, i que,
per a nosaltres, són el millor premi:

"¡¡felicidades Amunt Dones!!
El sabado hicisteis que fuese 'Fiesta Mayor', le disteis vida al pueblo. Hacía años que no se veía movimiento un sábado por la tarde."

Però no ens podem acomiadar sense donar les gràcies a totes aquelles persones i entitats que ens han donat el seu suport i ajuda per fer possible aquesta fira. Gràcies a tothom.

L'any que ve, a per la segona!!! :)

Podeu veure la ressenya de la fira a VOTV (minut 9:20)

3 comentaris:

laura ha dit...

Enhorabona per la tasca que feu!gràcies per tot

Anònim ha dit...

Fue estupendo y la organización fue realmente maravillosa, he estado en bastantes ferias de artesanía y esta es la primera en mi lista por el buen trato y el buen hacer.

Amunt Dones ha dit...

Muchas gracias por vuestros comentarios. Para nosotras, vuestro apoyo es muy importante y nos anima a continuar con nuestra tarea.
Un abrazo.

Publica un comentari a l'entrada