AVISOS

El número premiat amb la manta solidària és el 494. Si el tens, posa't en contacte amb nosaltres.

AGENDA D'ACTIVITATS

Properament: Presentació vídeo Regalem abraçades!


divendres, 22 d’octubre del 2010

Atenció, artesanes!!

Benvolgudes companyes!

Des d’Amunt Dones estem treballant per aconseguir mercats, punts de venda i exposició, etc., per a les nostres sòcies artesanes.

Fruit d'aquest treball, l'Aliança de Lliçà d'Amunt (societat cultural i recreativa) ens ha ofert la possibilitat de participar en el mercat artesanal que tindrà lloc el proper 28 de novembre, al matí, a la pista de l'Aliança.

El mercat artesanal forma part dels actes de la festa anual que la societat té programats per a aquest dia: concurs de sopes, posada en marxa d'un forn de pa de llenya per a que les famílies facin pizzes, esmorzar de mercat, dinar popular, actuacions musicals i activitats infantils. Tenint en compte que els diumenges hi ha mercat municipal a Lliçà i que l'Aliança és a tocar, potser s’apropi força gent.

L'ALIANÇA ENS HO HA PROPOSAT COM A PROVA PER A LA CREACIÓ D'UN MERCAT MENSUAL A PARTIR DE LA PRIMAVERA.

Ens ofereixen gratuïtament el lloc, les taules i cadires, a més de preus especials per esmorzar i dinar. Tanmateix, s’encarreguen de la publicitat dels actes.

Així que no deixeu passar aquesta oportunitat de mostrar les vostres creacions i la grandesa de les dones artesanes. Si encara no ets sòcia d'Amunt Dones, posa’t en contacte amb nosaltres.

No us podem assegurar les vendes, però sí un matí de retrobaments i bon ambient. NO HI FALTEU!

És important per a nosaltres aconseguir per fi un mercat artesà a Lliçà, i això passa perquè el 28 de novembre sigui un èxit.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb mi  per mail: kunnia@hotmail.es.

Fins aviat.

Paz Fernández

2 comentaris:

laura ha dit...

Enhorabona,feu molt bona feina.Una abraçada

Amunt Dones ha dit...

Gràcies, Laura. Si més no, ho intentem. ;)

Publica un comentari a l'entrada