AVISOS

El número premiat amb la manta solidària és el 494. Si el tens, posa't en contacte amb nosaltres.

AGENDA D'ACTIVITATS

Properament: Presentació vídeo Regalem abraçades!


dijous, 11 de novembre del 2010

OBRA DE TEATRE CONTRA LA VIOLÈNCIA



Dintre de les activitats programades amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere, el Pla d’Igualtat dona-home ha programat aquest espectacle teatral amb debat posterior. Serà el dia 23 de novembre a les 18.00 h a l’Ateneu l’Aliança.

Aquesta és la història d’una dona i la cerca de la seva autoestima. La trobada amb la seva igual li recordarà aquells moments de la seva vida en els que va escollir abaixar el cap i sotmetre’s a la voluntat dels altres.

Totes podem prendre el camí de la dignitat, de la il·lusió, de la realització i de  la llibertat…


L’espectacle En Pie va seguit d’un debat jugat i guiat per les actrius, on s’exposaran diverses situacions de maltractament físic i psicològic, sempre en un to relaxat, amè i participatiu. El públic haurà de decidir quan s’han d’establir els límits en les diferents situacions plantejades i, entre tots els assistents, s’haurà d’esbrinar el secret per sortir d’una situació de maltractament i per no caure mai en ella: l’amor i el respecte absolut cap a una mateixa.


CREACTIVAS és una companyia d’arts escèniques que, juntament amb la productora Arte Creciente, realitza creacions multidisciplinàries i projectes de temàtica social amb l’objectiu de cooperar a través de l’art per un canvi social des de la reflexió i el creixement individual. Especialitzades en igualtat i prevenció de la violència en tots els seus àmbits, les seves produccions En Pie, Pes Zero i Peti qui Peti han provocat molts debats sobre aquests principis en tot el territori espanyol.

És un espectacle gratuït, podeu adquirir les entrades als serveis socials municipals. Edifici Policia Local, 1ª planta.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada