AVISOS

El número premiat amb la manta solidària és el 494. Si el tens, posa't en contacte amb nosaltres.

AGENDA D'ACTIVITATS

Properament: Presentació vídeo Regalem abraçades!


dilluns, 14 de maig del 2012

Un gran dia!



El passat 5 de maig va tenir lloc la III Fira de la Dona, tal com estava previst. Tota una feinada d'organització i logística es va veure recompensada per la bona marxa de l'acte. El temps va acompanyar (no va ploure), però un empipador aire ens va fer trontollar, a estones, més d'una carpa. Tot i així, vam poder continuar amb el nostre programa fins el final.

Aquest any, les contacontes van tenir molt d'èxit, un munt de mainada va escoltar embadalida els preciosos contes que van explicar la Núria Tarabal, la Maite Mompart, la Marga Relats, la Carme Castany i l'Eva Chao. Estem molt agraïdes a aquest grup de dones que ens acompanyen des de la primera edició de la fira. Moltes gràcies, companyes!!

Després dels contes, hi va haver una sessió de pintada de cares per a tots els nens i nenes que ho van voler.

Més tard, el grup la Colla del Ritme ens va obsequiar amb un ball de sevillanes que va fer les delícies de la gent. Gràcies, Esther i Bego, per aportar tanta alegria i color a la festa!

També vam comptar amb l'actuació del grup Starlets Hedy Las Divas que, amb el seu can-can, van omplir l'escenari de sensualitat i energia. 

Seguidament, els grups de gimnàs del pavelló, a càrrec també de l'Hedy, ens van sorprendre amb una actuació sorpresa. De tota la plaça, de entre el públic, van començar a sortir homes, dones i mainada per ballar la coreografia que tenien preparada. Va ser molt divertit (podeu veure un fragment clicant aquí). Moltes gràcies, Hedy, per mobilitzar tanta gent i per la teva energia positiva!

La Colla del Ritme va tancar el programa d'activitats amb balls en línia i, com a cloenda del dia, vam sortejar la manta solidària, confeccionada amb trossos de roba texana per les nostres sòcies, i cosida per la nostra vocal d'artesanes, la Paz Fernández (Kunnia), que va tenir tota la feinada de donar-li forma. Gràcies, Paz, per la "currada"... :)

Com sabeu, els diners recaptats en el sorteig han anat destinats íntegrament a la Marató de TV3 per a la Pobresa. Es van vendre números fins al 750 en tires de 5 números, és a dir, 150 tires a 1 €, que donen un total de 150 €. El número premiat és el 494!




Agraïm la solidaritat de tota la gent que ha col·laborat comprant números i fent possible aquest donatiu.

Podeu veure més fotos de la fira clicant al nostre Facebook i aquí (per cortesia de Lliçà Peruanitos).

6 comentaris:

laura ha dit...

Moltes gràcies per l'organització i per donar-nos l'oportunitat de compartir un dia tan especial amb vosaltres i que en siguin moltes més!Una abraçada!

Amunt Dones ha dit...

Gràcies a tu pel teu suport incondicional. Ens encanta estar amb tu! :)
Una abraçada.

Mirant al Cel Artesania ha dit...

Molt bé tot, jo vaig tornar a casa amb el cor content, moltes gràcies!

Amunt Dones ha dit...

Ens n'alegrem moltíssim! :)
Una abraçada.

Anònim ha dit...

hola,nunca bajamos al pueblo,,para ninguna fiesta.
desde que haceis la fira vuestra,cogemos el autobus,no tenemos,bueno sin,pero somos mayores y nos da miedo el

¡¡,pero me hizo gracia

y c vuestro nombre,mujeres arriba.
amuntdones.
y ahora mis nietas nos avisan para que salgamos a veros.
gracias de dos abbauelos de Can Rovira.
jose y rosario
c

Amunt Dones ha dit...

Pues no saben, José y Rosario, el regalo que nos hacen diciéndonos esto. Les agradecemos muchísimo el esfuerzo que hacen al venir a vernos y esperamos no defraudarles.
Un abrazo.

Publica un comentari a l'entrada